Beëdigd tolk Urdu naar Nederlands

Register (beëdigd) tolk van Urdu / Oerdoe naar Nederlands

نیدرلینڈز اور بلجیم میں اردو سے ڈچ اور انگش زبانوں میں ٹرانسلیشن سروسز

Als u op zoek bent naar een beëdigd tolk Urdu (Oerdoe) - Nederlands, dan bent u hier op de juiste plaats en bij een ervaren tolk / vertaler. Ik heb een groot deel van mijn leven in verschillende delen van Pakistan gewoond en gewerkt. Onder andere heb ik voor locale en nationale Urdu kranten en tijdschriften gewerkt. Als tolk en vertaler heb ik langer dan 10 jaar ervaring, waarvan de laatste 7 jaar werkervaring in Nederland en soms ook in België. In het Register voor beëdigde tolken en vertalers kunt mij onder het nummer 10019 vinden.

Voor het aanvragen van een tolkdienst, of een offerte voor een vertaalopdracht kunt u contact opnemen met mij door het contactformulier in te vullen en te verzenden of te bellen naar 0639398922 of direct te schrijven naar ahhairan@gmail.com

U mag in het Nederlands of Urdu contact opnemen

آپ ڈچ زبان میں یا اردو میں رابطہ کرسکتے ہیں> جو بھی آپ کیلئے آسان ہو۔

 Neutraliteit en vertrouwelijkheid

Wanneer ik als tolk of vertaler optreed, ben ik dan slechts een tolk/vertaler. Ik bemoei me niet met andere zaken, wat dan ook, stel me neutraal op en ga zeer vertrouwelijk om met informatie die ik tolk/vertaal. Veel tolken/vertalers doen dit niet, voor hen is hun geloof, cultuur of iets anders belangrijker dan hun beroep. Dat is de reden dat ik vaak verhalen hoor dat kwetsbare asielzoekers en vluchtelingen, bijvoorbeeld homoseksuelen en bekeerlingen, zich juist door tolken bedreigd of geïntimideerd voelen en daardoor kunnen ze hun verhaal niet doen. Dankzij mijn neutrale en professionele opstelling en prettig omgang met deze groepen voelen ze zich snel op hun gemak en kunnen zeggen wat ze in hun hart hebben.

Werkervaring en trainingen

Als tolk en vertaler in de taalcombinaties Urdu <> Nederlands en Urdu <> Engels heb ik jarenlange ervaring. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel specialisaties cursussen gevolgd om mijn kennis op het gebied van tolken en vertalen uit te breiden. Hieronder de namen van enkele van die cursussen/opleidingen:

Algemene Tolktechnieken - ITV Hogeschool

Tolken voor de GGZ - KTV

Tolken voor de politie - KTV

Tolken in de gezondheidszorg - ITV Hogeschool

Materieel strafrecht - SIGV