Tolk en vertaler van Urdu naar Nederlands

Tolk en vertaler van Urdu / Oerdoe naar Nederlands

نیدرلینڈز اور بلجیم میں اردو سے ڈچ اور انگش زبانوں میں ٹرانسلیشن سروسز

Als u op zoek bent naar een tolk Urdu (Oerdoe) - Nederlands / Engels, dan bent u hier op de juiste plaats en bij een ervaren tolk / vertaler. Ik heb een groot deel van mijn leven in verschillende delen van Pakistan werkend doorgebracht. Onder andere heb ik voor locale en nationale Urdu kranten en tijdschriften gewerkt. Als tolk en vertaler heb ik langer dan 10 jaar ervaring, waarvan de laatste vier jaar in Nederland en soms ook in België.

Voor het aanvragen van een tolkdienst, of een offerte voor een vertaalopdracht kunt u contact opnemen met mij door het contactformulier in te vullen en te verzenden of te bellen naar 0639398922 of direct te schrijven naar ahhairan@gmail.com

U mag in het Nederlands of Urdu contact opnemen

آپ ڈچ زبان میں یا اردو میں رابطہ کرسکتے ہیں> جو بھی آپ کیلئے آسان ہو۔

 Neutraliteit en vertrouwelijkheid

Wanneer ik als tolk of vertaler optreed, ben ik dan slechts een tolk/vertaler. Ik bemoei me niet met andere zaken, wat dan ook, stel me neutraal op en ga zeer vertrouwelijk om met informatie die ik tolk/vertaal. Veel tolken/vertalers doen dit niet, voor hen is hun geloof, cultuur of iets anders belangrijker dan hun beroep. Dat is de reden dat ik vaak verhalen hoor dat kwetsbare asielzoekers en vluchtelingen, bijvoorbeeld homoseksuelen en bekeerlingen, zich juist door tolken bedreigd of geïntimideerd voelen en daardoor kunnen ze hun verhaal niet doen. Dankzij mijn neutrale en professionele opstelling en prettig omgang met deze groepen voelen ze zich snel op hun gemak en kunnen zeggen wat ze in hun hart hebben.

Werkervaring en trainingen

In de afgelopen jaren heb ik niet alleen actief en als voltijd tolk, vertaler en taalasessor gewerkt en ervaring opgedaan, ik heb ook veel trainingen binnen het beroep gevolgd en me gespecialiseerd in verschillend takken, waaronder tolken in de GGZ, tolken in rechtbanken, tolken voor de politie, Burgerzaken enz.

Tolkbureaus waarvoor ik gewerkt heb en nog steeds werk zijn onder andere het Tolk- en vertaalcentrum van Nederland (TVCN), Concorde Group, Kruispunt Migratie en Integratie (Brussel), notarissen en Engelse en Duitse uit de hele wereld. Al vijf jaar ben ik ook Proz.com's Certified PRO.

U kunt kunt contact opnemen met mij voor alle soorten tolk- en vertaalprojecten van Urdu naar Nederlands en Engels en vice versa. Voor feedback van vertaalbureaus op de BlueBoard van Proz.com over de kwaliteit van mijn werk kunt hier klikken (u moet betaald lid zijn van Proz.com om toegang te krijgen tot dit gedeelte).

Contact voor tolk- en vertaaldiensten