Tolk en vertaler van Dari en Farsi (Perzisch) naar Nederlands

Tolk en vertaler van Dari en Farsi (Perzisch) naar Nederlands

مترجم / ترجمان دری / فارسی به هلندي و انگلیسی

Dari en Farsi (Perzisch) zijn aanverwante talen. Dari is een van de twee officiele talen in Afghanistan (de tweede is Pashto). En Farsi wordt gesproken in Iran en in sommige delen van de omliggende landen. Doordat veel Afghanen in Iran hebben gewoond of wonen, is het in het algemeen niet zo moeilijk voor hen om Farsi moeiteloos te verstaan. Maar voor sommige mensen kan het lastig worden en daarom zullen ze vaak specifiek om een Dari tolk vragen. Mocht u op zoek zijn naar een tolk of vertaler Perzisch (Farsi) / Dari, kunt u gelijk klikken op het contactformulier rechtsboven om contact te op te nemen. Voor wat meer belangrijke informatie kunt u verder lezen.

Voor het aanvragen van een tolkdienst, of een offerte voor een vertaalopdracht kunt u contact opnemen met mij door het contactformulier in te vullen en te verzenden of te bellen naar 0639398922 of direct te schrijven naar ahhairan@gmail.com

U kunt in het Nederlands of Dari contact opnemen.

شما می توانید به زبان هلندی یا دری تماس بگیرید.

Neutraliteit en vertrouwelijkheid

Wanneer ik als tolk of vertaler optreed, ben ik dan slechts een tolk/vertaler. Ik bemoei me niet met andere zaken, wat dan ook, stel me neutraal op en ga zeer vertrouwelijk om met informatie die ik tolk/vertaal. Veel tolken/vertalers doen dit niet, voor hen is hun geloof, cultuur of iets anders belangrijker dan hun beroep. Dat is de reden dat ik vaak verhalen hoor dat kwetsbare asielzoekers en vluchtelingen, bijvoorbeeld homoseksuelen en bekeerlingen, zich juist door tolken bedreigd of geïntimideerd voelen en daardoor kunnen ze hun verhaal niet doen. Dankzij mijn neutrale en professionele opstelling en prettig omgang met deze groepen voelen ze zich snel op hun gemak en kunnen zeggen wat ze in hun hart hebben.

U kunt kunt contact opnemen met mij voor alle soorten tolk- en vertaalprojecten van Farsi / Dari naar Nederlands en Engels en vice versa. Voor feedback van vertaalbureaus op de BlueBoard van Proz.com over de kwaliteit van mijn werk kunt hier klikken (u moet betaald lid zijn van Proz.com om toegang te krijgen tot dit gedeelte).

Contact voor tolk- en vertaaldiensten