Tolk en vertaler van Dari en Farsi (Perzisch) naar Nederlands

Tolk en vertaler van Dari en Farsi (Perzisch) naar Nederlands

مترجم / ترجمان دری / فارسی به هلندي و انگلیسی

Dari en Farsi (Perzisch) zijn aanverwante talen. Dari is een van de twee officiele talen in Afghanistan (de tweede is Pashto). En Farsi wordt gesproken in Iran en in sommige delen van de omliggende landen. Doordat veel Afghanen in Iran hebben gewoond of wonen, is het in het algemeen niet zo moeilijk voor hen om Farsi moeiteloos te verstaan. Maar voor sommige mensen kan het lastig worden en daarom zullen ze vaak specifiek om een Dari tolk vragen. Mocht u op zoek zijn naar een tolk of vertaler Perzisch (Farsi) / Dari, kunt u gelijk klikken op het contactformulier rechtsboven om contact te op te nemen. Voor wat meer belangrijke informatie kunt u verder lezen.

Voor het aanvragen van een tolkdienst, of een offerte voor een vertaalopdracht kunt u contact opnemen met mij door het contactformulier in te vullen en te verzenden of te bellen naar 0639398922 of direct te schrijven naar ahhairan@gmail.com

U kunt in het Nederlands of Dari contact opnemen.

شما می توانید به زبان هلندی یا دری تماس بگیرید.

Neutraliteit en vertrouwelijkheid

Als tolk en vertaler heb ik jarenlange ervaring. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel specialisaties cursussen gevolgd om mijn kennis op het gebied van tolken en vertalen uit te breiden. Hieronder de namen van enkele van die cursussen/opleidingen:

Algemene Tolktechnieken - ITV Hogeschool

Tolken voor de GGZ - KTV

Tolken voor de politie - KTV

Tolken in de gezondheidszorg - ITV Hogeschool

Materieel strafrecht - SIGV