Nederlands voor Farsi / Dari / Pashto /Urdu / Hindi sprekenden

Nederlands voor Farsi / Dari / Pashto /Urdu / Hindi sprekenden

Als u zelf een Farsi (Perzisch)-, Dari-, Pashto-, Hindi- of Urdu-sprekende bent en op zoek bent naar een cursus Nederlands, online of persoonlijk, of als u op zoek bent naar iemand die in het Nederlands les kan geven aan iemand die Farsi, Dari, Pashto, Urdu of Hindi als moedertaal spreekt, kunt u het beste contact opnemen met mij.

Ik spreek vloeiend Hindi / Urdu en heb jarenlang ervaring met talen: les geven, schrijven, tolken, vertalen enz. Het Nederlands beheers ik op moedertaalniveau. En aangezien ik deze en veel andere talen analyserend heb geleerd, kan ik de grammatica en andere aspecten veel beter uitleggen.

Geef alstublieft zoveel mogelijk details door zodat ik u sneller en beter kan helpen. Zodra u aanvraag binnen is, zal ik contact opnemen met u om de mogelijkheden met u verder te bespreken.

U kunt met mij contact opnemen om dit contactformulier in te vullen en te verzenden. U kunt ook direct een emailbericht schrijven aan ahhairan@gmail.com Ik zal dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

 

DANK U HARTELIJK