Cursus Urdu / Oerdoe beginners en gevorderden

Cursus Urdu / Oerdoe voor beginners, half-gevorderden en gevorderden

Urdu, of Oerdoe, is de officiele taal in Pakistan en wordt ook in delen van India gesproken. Een andere bijzonderheid is dat gesproken Hindi, één van de officiele en veel gesproken talen in India, is niet veel anders dan gesproken Urdu. Er zijn in beide talen sommige religieuze termen (in Urdu door de invloed van de Islam, in Hindi door die van het Hindoeisme) die waarschijnlijk in de oren van de sprekers van de andere taal onbekend klinken, maar dat staat niet in de weg van de verstaanbaarheid. Dus Hindi- en Urdu-sprekers verstaan elkaar prima. Dankzij Hindi films, die in Pakistan en wereldwijd heel populair zijn, zijn specifieke Hindi-woorden niets nieuws voor Urdu-sprekers.

Wat leuk dat je een cursus Urdu wil volgen! Misschien wil je zaken doen in Pakistan en/of India, daar wil werken, hebt familie daar, of iets anders. Je kan bij mij een online cursus Urdu voor beginners, half-gevorderden of gevorderden volgen. Ik heb lange tijd in Pakistan gewoond, voor Urdu-media gewerkt en ben op dit moment ook als tolk en vertaler Urdu werkzaam. Daarnaast organiseer ik online cursussen Urdu. In het verleden is het lastig gebleken om cursussen Urdu op een bepaalde locatie te organiseren vanwege onvoldoende aanmeldingen in Nederland en Belgie. Daarom organiseer ik nu alleen online cursussen voor Urdu.

Let op: Dit is geen thuisstudie. Je woont een online-klas van 5 tot 10 andere deelnemers bij. 

Hoe werkt het dan?

Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen door gebruik te maken van het contactformulier. Geef alsjeblieft duidelijk aan wat niveau is en op welke dag of tijdstip je graag een cursus wil volgen. Aangezien mensen zich uit de hele wereld via de engels, duitse, franse en spaanse pagina's van deze website kunnen aanmelden, is het mogelijk dat een cursus op korte termijn beginnen kan worden. Ik zal dan met je contact opnemen en de mogelijkheden bespreken. Als je akkoord bent met de tijdstip van de eerstvolgende cursus, zal ik je een factuur sturen en met het voldaan van de betaling sta je ingeschreven. Details van de onlineplatform waar je de cursus kan volgen en lesmaterial zullen volgen.

Elke cursus heeft 10 lessen, elke les duurt 2 uur. De cursus kost € 200 (incl. btw). Lesmateriaal is inbegrepen.

Vergeet dus niet je aan te melden via het contactformulier rechtsboven. Tot snel!