Cursus Russisch in Zwolle Assen Groningen Meppel Emmen

Cursussen Russisch op alle niveaus in Zwolle / Assen / Groningen / Meppel / Emmen

Wil je Russisch leren of ken je wat Russisch maar je wil je deze taal helemaal onder de knie krijgen? Dat kan in een groepscursus en door middel van privélessen in Zwolle, Assen, Groningen.

De kosten voor de groepscursus zijn 302,50 (250 voor de lessen + 52,50 btw) Euro inclusief btw. De cursus bestaat uit 10 lessen, elke les van 2 uur. De cursus vindt plaats in Zwolle (tijd en het precieze adres van de locatie later). Zodra er 5 of meer inschrijvingen voor hetzelfde niveau zijn, zal de cursus ingepland worden.

Als je snel wil leren of één op één wil oefenen (voor een toets bijvoorbeeld), kan je ook privélessen volgen. Je moet dan minimum 5 lessen boeken waarna je snel aan de slag kan gaan. Dit is mogelijk wat je niveau ook moge zijn.

De kosten voor 5 privélessen zijn 393,25 (325,00 voor de lessen + 68,25 btw) Euro inclusief btw en lesmateriaal. Elke les duurt 2 uur en vindt plaats in Zwolle, Assen, Groningen, op 5 minuten loopafstand van het station. Privélessen kunnen ook ergens anders in Nederland gevolgd worden. 

Voor het bedrag dat u betaalt krijgt u eerst een factuur.

Voor inschrijving en vragen, schrijf een bericht naar ahhairan@gmail.com of bel 0639398922 Geef aan wat je niveau is en wat je wensen zijn.

Большое спасибо и до скорой встречи