Cursus Pashto / Pasjtoe beginners en gevorderden

Cursus Pashto / Pasjtoe voor beginners en gevorderden

د پښتو ژبې کورس ته ښه راغلاست! (Welkom naar de cursus Pashto!)

Pashto of Pasjtoe is de officiele taal in Afghanistan, het land waar ik oorspronkelijk vandaan kom, en één van de vier provinciale talen in Pakistan, waar ik lange tijd gewoond en gewerkt heb. Ik ken bijna alle dialecten van deze taal, heb boeken geschreven in Pashto, heb voor Pashto kranten, tijdschriften en onlinemedia gewerkt en ben jarenlang als tolk en vertaler werkzaam geweest. Ik heb tevens veel mensen les gegeven in Pashto en ben door zoveel ervaring en ups and downs goed bekend met alle belangrijke dialecten van Pashto en de sociale, politieke omstandigheden in gebieden waar deze taal gesproken wordt.

Als je Pashto wil leren, dan is deze cursus de beste die je kan vinden. Bij mij kan je een cursus voor beginners, half-gevorderden of gevorderden volgen. Aangezien er in Nederland en Belgie niet zoveel mensen zijn die Pashto willen leren, is het in het verleden lastig gebleken om groepscursussen op een bepaalde locatie te organiseren.

Daarom organiseer ik op dit moment alleen online cursussen. Elke online cursus is 10 lessen, elke les duurt 2 uur en het lesmateriaal krijgt u vóór het begin van de cursus per email toegestuurd. De kosten per cursus zijn € 200 (incl. btw, lesmateriaal inbegrepen).

Let op: Dit is geen thuisstudie. Dus niet de soort cursus waarvoor je het lesmateriaal thuis toegestuurd krijgt en verder zelf moet studeren. Ik geef de lessens en je zit in een online-klas met 5 tot 10 andere deelnemers die ook vanuit hun eigen locatie deelnemen aan de lessen.

Hoe kan je je aanmelden?

Je kan je interesse bekend maken door aan Contact te klikken en een bericht te sturen. Geef alsjeblieft duidelijk aan wat je niveau is en wat je gewenste dag of tijdstip is. Ik zal daarna zo snel mogelijk met je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Aangezien mensen uit de hele wereld zich via de engelse, duitse, franse en spaanse pagina's van deze website aanmelden, is het mogelijk dat wij in korte tijd een nieuwe cursus kunnen beginnen. Soms kan het ook een tijdje duren voordat er voldoende aantal aanmeldingen zijn om een cursus te beginnen.

Als de cursus kan beginnen en jij de tijdstip fijn vindt, zal ik je een factuur sturen. Met het voldaan van de betaling sta je ingeschreven en krijg je alle nodige details en de inlogdetails van de onlineplatform waar je de cursus kan beginnen.

Cursus dirty / colloquial Pashto / Pasjtoe

Mocht je Pashto al op enig niveau of goed kennen, dan heb ik naast de andere cursussen ook nog een cursus die heet: dirty / colloquial Pashto. Voor meer details, klik hier.

Vragen of suggesties voor andere mogelijkheden zijn altijd welkom.

See you soon!