Cursus colloquial / dirty Spaans

Cursus colloquial / dirty / informeel Spaans

Voor wie is deze cursus?

Je kent basis of redelijk goed of wel goed Spaans, maar je verstaat er niet zoveel van als mensen op straat praten of informele taal gebruiken, of je weet dat een woord in één Spaanstalig land een 'normale' maar in een ander land een 'vieze' betekenis heeft. Bijvoorbeeld de woorden / uitdrukkingen hieronder:

un capo

Me la trae floja

tragón / a

arrejuntada

pelandusca

estar en estado

baboso

ojete

estar en las Batuecas

Als je (sommige van) deze woorden / uitdrukkingen niet kent, dan is deze cursus voor je.

De cursus

Deze cursus Spaans is voor informeel / colloquial / dirty taalgebruik, bijvoorbeeld woorden die meestal in informele / privé settings worden gebruikt, woorden en uitdrukkingen die door veel mensen als 'vies' worden beschouwd en vermeden worden in formeel taalgebruik, en slangwoorden, uitdrukkingen. Ook woorden die in sommige Spaanstalige landen formeel zijn maar in andere informeel / seksuele lading hebben.

De hele cursus bestaat uit 10 wekelijkse lessen, elke lessen van 1 uur. De cursus wordt online gegeven. Ik geef de les in een online-omgeving waar 5 tot 10 deelnemers aan deelnemen.

Kosten voor deze cursus van 10 lessen zijn € 120 incl. BTW en lesmateriaal. Datum en tijd eerste les: vrijdag 8 september 2017, van 17:00 tot 18:00.

Je kan je inschrijven voor deze cursus door dit contactformulier in te vullen en te verzenden. Voor vragen of suggesties kan ook ditzelfde contactformulier gebruikt worden.