Basiscursus Spaans in Drenthe

Basiscursus Spaans in Drenthe: Beilen, Assen, Emmen, Meppel

Bienvenidos a todos

De basiscursus Spaans

Je woont in Drenthe en je wilt beginnen Spaans te leren? Dan kan je in Drenthe (Beilen, Hoogeveen, Assen, Emmen of Meppel) deze basiscursus Spaans volgen. Deze is geen online maar een gewone klassikale groepscursus. Elke cursus heeft 10 lessen, elke les van 2 uur (met een pauze van 15 minuten). De cursus zal meestal in de avond in het weekend plaatsvinden (maar andere dagen en tijden zijn ook mogelijk). De precieze begindatum, locatie, dag en tijdstip zal na 5 inschrijvingen naar de wensen van deelnemers bepaald worden. Vandaar is het heel belangrijk dat je bij het aanmelden duidelijk aangeeft waar (Beilen, Hoogeveen, Assen, Emmen of Meppel) en op welke dagen en tijd je in de cursus kan deelnemen.

Het niveau van de cursus is A1 en deze vaardigheden komen aan bod:

Lezen

Schrijven

Spreken

Luisteren

Kosten en lesmateriaal

De kosten zijn 200 euro (exc. btw). Met btw dus totaal 242 euro. Voor dit bedrag krijg je eerst een factuur. Na betaling van de factuur ben je ingeschreven.

Het lesmateriaal, dat in de prijs inbegrepen is, krijg je per email na betaling. Je kan het uitprinten of op je laptop/iPad etc. gebruiken.

Privélessen Spaans

Wil je privélessen volgen omdat je vanwege je werk, studie of andere omstandigheden niet deel kan nemen aan een groepscursus? Dat is mogelijk. Neem contact voor mogelijkheden. De kosten van privélessen 60 euro per les van 2 euro, minimum 5 lessen moeten geboekt worden. 

Contact

Voor aanmelden, je inschrijven en vragen kan je contact opnemen door gebruik te maken van dit contactformulier of direct naar dit e-mailadres te schrijven: ahhairan@gmail.com

Hasta pronto!