Basiscursus Russisch in Drenthe

Basiscursus Russisch in Drenthe (voor beginners)

добро пожаловать

Welkom naar deze cursus Russisch voor beginners. Misschien wil je Russisch leren omdat je naar Rusland wil verhuizen, of voor liefde, voor een andere doel of gewoon omdat het een nieuwjaarsvoornemen was om een nieuwe taal te leren en je hebt nu besloten om Russisch te leren.

Dat lijkt me een fantastische beslissing, want Russisch is een mooie, exotische taal en in alle delen van de wereld kan je snel indruk maken als je Russisch kent (zelfs een beetje).

Toen ik zelf Russisch ging leren leek het in het begin wel lastig. Maar de aanhouder wint! Nadat ik het cyrillisch alfabet en sommige lastige grammaticaregels goed onder de knie had gekregen, was het niet zo moeilijk meer om de hele taal machtig te zijn.

Deze basiscursus heeft 10 lessen, een les per week, elke les duurt 1,5 uur en wordt momenteel aangeboden in Beilen en Emmen. De kosten zijn € 180 (incl. btw). Lesmateriaal is inbegrepen. Deze cursus is voor mensen die nog geen kennis hebben van Russisch.

Hoe kan je je inschrijven voor deze cursus?

Je kan je vrijblijvend aanmelden door het contactformulier in te vullen en te verzenden. Geef alsjeblieft duidelijk aan of je de cursus in Beilen of Emmen wil volgen en op welke dagen en tijden je de cursus wenst te volgen.

Deze aanmelding is slechts blijk van je interesse in de cursus. Zodra er voldoendende aanmeldingen zijn en een groep gevormd kan worden om de cursus in te plannen, zal ik dit doen. Vervolgens krijg je een mailtje met de datum, tijd en locatie van de cursus, met een uitnodiging om je in te schrijven. Als je op die datum en tijd de cursus kan doen, kan je je inschrijven. Met het voldaan van de factuur van € 180 uur sta je ingeschreven en krijg je meer details en het lesmateriaal.

De eerste les begint met het leren van het alfabet en zinnen die je in het dagelijks leven nodig hebt. De lessen worden op een prettige en toegankelijke manier gegeven. Tegen het einde van de cursus moet je in staat zijn om makkelijke gesprekken te voeren en korte teksten te lezen.

Vul dus het contactformulier rechtsboven in. We zien binnenkort in je eerste Russische klas!