Basiscursus Dari / Farsi / Perzisch voor beginners

Basiscursus Dari / Farsi / Perzisch voor beginners

Welkom naar de online cursus Farsi (Perzisch) / Dari voor beginners. Dari en Farsi zijn eigenlijk dezelfde taal, Dari het dialect dat in Afghanistan en Farsi dat in Iran wordt gesproken. Tajeki is ook een dialect van Farsi/Dari maar wordt in het cyrillisch schrift geschreven.

Goed, dus je hebt besloten Farsi / Dari te leren. Dat kan met deze online cursus voor beginners. Op dit moment organiseer ik geen groepscursussen op een locatie in Nederland of Belgie omdat er in het verleden onvoldoende aanmeldingen waren voor ingeplande cursussen. Daarom kan deze cursus nu online gevolgd worden. De werkwijze is dan na je inschrijving je inlogt op een onlineplatform en volgt de cursus samen met een groep mensen die ingelogd zijn uit andere landen. Met de hulp van een presentatie en ander lesmateriaal leg ik en elke les grammatica en andere aspecten uit. In elke les bouw je je woordenschat op, leer je grammatica en we praten over allerlei belangrijke thema's voor leren spreken. Schrijfopdrachten kunnen gemaild worden aan mij vóór de volgende les die wij tijdens de les globaal bespreken.

Let op: Dit is geen thuisstudie. Je neem deel aan een onlie-klas met 5 tot 10 andere deelnemers uit verschillende gebieden.

Aanmelden voor de online basiscursus Dari / Farsi / Perzisch

Om je aan te melden kan je een bericht sturen door te klikken op het contactformulier. Geen alsjeblieft duidelijk aan of je de cursus op een bepaalde dag en tijd wil volgen of dat niet zo belangrijk is. Aangezien andere belangstellenden uit de hele wereld zich via de engels, duitse, franse en spaanse pagina's van deze website kunnen aanmelden, is het mogelijk dat er op korte termijn een cursus gestart kan worden. Soms kan het eventjes duren totdat er voldoende aanmeldingen zijn.

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn zal ik contact opnemen met je en de mogelijkheden bespreken. Als je de tijdstijp van de cursus fijn vindt, zal ik je een factuur sturen na de betaling waarvan je inschrijving compleet is. De inlogdetails en het lesmateriaal zullen zo snel mogelijk volgen. De kosten voor deze cursus zijn € 200 (incl. btw). Lesmateriaal is inbegrepen.

Heb je vragen of suggesties voor andere mogelijkheden, dan hoor ik dat gebruik. Ga dan naar het contactformulier rechtsboven. Tot snel!