Cursus Pashto, Dari, Urdu, Farsi

Cursussen Pashto, Dari, Urdu en Farsi

Als je voor je werk of andere einddoelen de taal Pashto, Dari, Urdu of Farsi wil leren, kan je bij mij een of meerdere cursussen volgen. Ik ben al vele jaren als beëdigd tolk in deze talen werkzaam, heb bijzonder gevoel voor en interesse in talen en heb veel verstand van grammatica en woorden. Daarnaast heb ik ook in deze talen les gegeven.

Welke cursussen zijn er?

Je kan een basiscursus of een cursus op gevorderd niveau volgen, deel nemen aan privélessen of groepslessen, op werkdagen of in het weekend, online of persoonlijk, alle mogelijkheden bestaan, maar privélessen zijn uiteraard veel duurder dan een groepscursus. Toon je interesse door middel van een email naar ahhairan@gmail.com, geef alle details van je wensen.

Als er meer dan 5 belangstellenden zijn die een online cursus willen volgen, kan die van start gaan. Hetzelfde geldt voor een groepscursus op een locatie.

Zakelijke taaltrainingen, bijvoorbeeld voor mensen die voor internationale organisaties werken of die hun vaardigheden willen oefenen om als tolk of vertaler te werken, zijn ook mogelijk.